Oman mainoksen näkyminen

Jos haet omaa mainostasi toistuvasti Google-haulla, muttet koskaan napsauta sitä, mainos saattaa lakata näkymästä sinulle.
Tämä johtuu siitä, että Googlen järjestelmä tunnistaa tietokoneesi ja lakkaa näyttämästä sinulle mainoksia, jotka eivät sen näkökulmasta kiinnosta sinua.

Google tallentaa kaikki haut. Tästä syystä ns. turhat haut, jossa mainosta ei klikata, vaikuttaa sen näkyvyyteen ja laatupisteisiin heikentävästi. Myös klikkien hinnat nousevat mitä enemmän sanoja haetaan.

Selaimen välimuistin tyhjentäminen ja evästeiden poistaminen nollaavat vanhat hakusi.

Tästä linkistä löydät ohjeet selaimen välimuistin tyhjentämiseen ja evästeiden poistamiseen.

https://support.google.com/accounts/answer/32050?hl=fi

Mainonta