Sivuston muokkaustila

Kun olet kirjautunut sivustolle, paina hallintapaneelin oikeassa yläreunassa olevaa Avaa sivusto-linkkiä. Tällöin kotisivusi julkisesti näkyvä puoli avautuu ruudulle.

Kotisivusi julkisen puolella alareunassa näet mustan hallintapalkin, josta pääset muokkaamaan sivujen sisältöä asettamalla muokkaustilan päälle Muokkaa-painiketta klikkaamalla.

Kun muokkaustila on päällä, voit viedä hiiren sivuston tekstin päälle, jolloin näet muokattavan alueen. Klikkaamalla aluetta pääset muokkaamaan sen sisältöä.

Pääset takaisin sivuston puolelle Tallenna-nappia klikkaamalla.