Kuvat

Kuvan liittäminen sivuille

Kuvat liitetään suoraan sisällön joukkoon. Kuvat täytyy ensi ladata palvelimelle joko Tiedostot -välilehdeltä tai sen voi tehdä suoraan editorin kautta. Suosittelemme lataamaan kuvituskuvat sivustollenne 800px levyisinä.

Aloita kuvan liittäminen viemällä kursori siihen kohtaan johon haluat kuvan ylälaidan tulevan. Sen jälkeen klikkaa Lisää/muokkaa kuvaa.[  ].

Klikkaa aukeavasta ikkunasta Valitse kuva -painiketta.

1. Valitse Hakemisto -kohdasta kansio, josta haluat ladata kuvan.
  2. Kansion sisältämät kuvat näytetään oikealla. Valitse haluamasi kuva klikkaamalla kuvaa
  3. Valinta vahvistetaan yläkulman painikkeella.
  4. Voit lisätä uuden kuvan kansioon suoraan kuvanlisäysnäkymässä.

Kuva aukenee esikatselu -näkymään.

Esikatselunäkymästä näet esikatselukuvan ja voit muokata kuvan tietoja.

Näkyminen-välilehdeltä voit muokata muun muassa kuvan tasausta, sekä muuttaa sen kokoa. Säilytä mittasuhteet -kohta valittuna riittää, että muuttaa joko kuvan leveyttä tai korkeutta, toinen muutetaan automaattisesti sopivaksi.

Paina lopuksi Tallenna tai Peru.