Linkit

Linkkejä luodaan ja poistetaan editorin työkaluista löytyvillä painikkeilla.

Linkin lisäys ja muokkaus
 Linkin poisto

Lisäys

Linkki luodaan maalaamalla haluttu tekstipätkä ja klikkaamalla linkin lisäyspainiketta. Kuvaan lisätään linkki niin, että ensin kuvaa klikataan kerran ja sen jälkeen linkin lisäyspainiketta . Katso linkin asetukset alla olevasta kappaleesta.

Poisto

Poista linkki klikkaamalla poistettavaa linkkitekstiä kerran ja sen jälkeen linkin poistopainiketta .

Muokkaus

Muokkaa olemassa olevaa linkkiä klikkaamalla muokattavaa linkkiä kerran ja sen jälkeen linkin lisäys/muokkaus painiketta .
Katso muokattavissa olevat asetukset alta.

Linkin asetukset

Linkin URL Linkin osoite. Voit syöttää esim. sivuston ulkopuolisen osoitteen.
Linkkilista Tästä listasta voit valita sivun, jolle linkki osoittaa. Listassa ovat kaikki järjestelmään lisätyt sivut.
Valitse tiedostosta Listasta voi valita Tiedostot-sivulle ladatun tiedoston, johon linkki osoittaa.
Ankkurit Muokattavan sivun editorissa olevat ankkurit löytyvät tästä listasta.
Kohde (target) Valitse miten linkki aukaistaan; uuteen ikkunaan vai nykyiseen.
Otsikko Teksti, joka näytetään kun viet hiiren linkin päälle (näkyy julkisella sivustolla, ei editorissa)
Luokka Mahdolliset editoriin määritellyt lisätyylit.

Ainoastaan Linkin URL tai Linkkilista -valinnat ovat pakollisia.

Linkin osoitus ankkuriin

Ankkurit ovat kuin kirjanmerkkejä tietyllä kohtaa yksittäistä verkkosivua. Jos linkkaat samalla sivulla olevaan ankkuriin, voit valita sen suoraan Ankkurit pudotusvalikosta.

Jos olet luonut ankkurin sivulle A voit linkata siihen sivulta B. Se tapahtuu valitsemalla ensin sivu A linkkilistasta ja sen jälkeen lisäämällä Linkin URL -kenttään #-merkki ja ankkurin nimi. Esim. [sislink]#ankkurini