Lomakeen muokkaus

Lomake löytyy sivun osioista Lomake: Yhteydenottolomake (tms.) nimellä. Jos Lomake kohtaa ei näy, ota yhteytää asiakapalveluumme ()

Lomaketta pääset muokkaamaan Klikkaamalla Lomake: Yhteydenottolomake - linkkiä. Eteesi avautuu lomakkeella olevat kentät. Voit muokata lisättyjä kenttiä klikkaamalla kentän nimeä ja vaihtaa niiden järjestystä nuolia klikkaamalla.

Kenttiä voi lisätä klikkaamalla Lisää kenttä - painiketta. Markkinointiluvan pyyntöön kannattaa valita Tyypiksi: Vaihtoehdot (select, checkbox, radio) ja klikkaa vihreää Jatka- painiketta.

Seuraavaksi valitse tyyppi:

• Pudotusvalikko (select), valintakohdista tulee pudotusvalikko, tätä kannattaa käyttää jos valittavia kohteita on paljon.
  • Valintaruudut (checkbox), käyttäjä voi valita useammaan kohdan
  • Valitse yksi (radio), käyttäjä voi valita vain yhden kohdan

Seuraavaksi anna kentälle otsikko. Lista kohtaan lisätään halutut valinta mahdollisuudet, esim. kyllä ja ei. Vihreästä plus - merkistä lisättäviä kenttiä voi lisätä ja punaisesta miinus merkistä poistaa.

Suunta voi olla kumpi vaan, vaaka tai pysty.

Vaadittu tarkoittaa sitä että asiakkaan pitää täyttää kenttä ennen kun lomaketta voi lähettää eteenpäin.

CSS luokka (class) - kenttä jätetään tyhjäksi.

Klikkaa tallenna - painiketta niin uusi valintakohta on lomakkeellasi.