Markkinointilupa

Mikäli lomakkeella ja/tai kyselyllä kerätään henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, tulee tarvittaessa pyytää sivuillanne vierailevilta kävijöiltä tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus (”markkinointilupa”), sekä tarvittaessa pystyä todentamaan tämän suostumuksen antaminen. Lupa pitää myös pystyä helposti perumaan.

Lomake löytyy sivun osioista Lomake: Yhteydenottolomake (tms.) nimellä. Jos Lomake kohtaa ei näy, ota yhteytää asiakapalveluumme ()

1. Valitse sivut osiosta sivu jolla muokattava lomake on. Klikkaa sitten sivun osioista kohtaa Lomake: Yhteydenottolomake - linkkiä. Eteesi avautuu lomakkeella olevat kentät. Tässä näkymässä voit muokata lisättyjä kenttiä klikkaamalla kentän nimeä ja vaihtaa niiden järjestystä nuolia klikkaamalla.

2. Lisää uusi kenttä klikkaamalla Lisää kenttä - painiketta.

3. Valitse tyypiksi: Vaihtoehdot (select, checkbox, radio) ja klikkaa vihreää Jatka- painiketta.

4. Valitse tyypiksi: Valitse yksi (radio)

5. Anna sitten kentälle otsikko, esimerkiksi "Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse ja tekstiviestitse." Vihreästä plus - merkistä voit lisätä toisen kentän. Listan nimi -kohtaan voit laittaa esimerkiksi kyllä ja ei.

Suunta voi olla kumpi vaan, vaaka tai pysty.

Vaadittu tarkoittaa sitä että asiakkaan pitää täyttää kenttä ennen kun lomaketta voi lähettää eteenpäin.

CSS luokka (class) - kenttä jätetään tyhjäksi.

6. Klikkaa tallenna - painiketta niin uusi valintakohta on lomakkeellasi.