Taulukot

Taulukko lisätään suoraan sisällön joukkoon. Aloita taulukon lisääminen viemällä kursori siihen kohtaan johon haluat taulukon ylälaidan tulevan. Sen jälkeen klikkaa Taulukko-ikonia[], josta avautuu Taulukon asetukset-ikkuna.

Taulukon asetukset-ikkuna:

Taulukkoa lisättäessä kysyttävät tiedot:

Sarakkeet/Rivit Sarakkeitten ja rivien lukumäärä. Sarakkeita ja rivejä voi lisätä myöhemminkin.
Solun tyhjä tila Solun sisälle jäävä tyhjä tila
Solun väli Solujen väliin jäävän tilan koko.
Tasaus Taulukon sisällön tasaus.
Kehys Taulukon kehysten paksuus
Leveys/Korkeus Taulukon leveys ja korkeus.
Luokka Taulukon luokka
Taulukon seloste Luo taulukkoon otsikkorivin.

Taulukon toimintoja:

Lisää taulukko
 Rivin ominaisuudet
 Solun ominaisuudet
 Lisää rivi ennen valittua riviä
 Lisää rivi valitun rivin jälkeen
 Poistaa rivin
 Lisää sarake ennen valittua saraketta
 Lisää sarake valitun sarakkeen jälkeen
 Poista sarake
Erota solut
 Yhdistä solut

Lisää taulukon toimintoja ja asetuksia saat valitsemalla muokattavan alueen ja klikkaamalla hiiren oikeanpuoleisesta napista taulukon sisällä.