Tiedostot

Voit tehdä linkin suoraan dokumenttiin, joka on ladattu palvelimelle. Tiedoston täytyy olla sopivaa tyyppiä. Sopivat tiedostotyypit listattu ohjeen lopuksi.

Aloita kirjoittamalla linkin teksti ja maalaa se hiirellä. Klikkaa Lisää/muokkaa linkkiä. [  ]

1. Valitse Dokumentit -kohdasta haluamasi dokumentti ja muokkaa muut haluamasi tiedot.
  2. Paina lopuksi Lisää.

Huom! Lisää/muokkaa linkkiä -ikkunan Dokumentit -kohta ei näy, jos tiedostolistassa ei ole sopivia dokumentteja.
Tarkemmat ohjeet tiedoston lataamiseen Tiedostojen lisäys ja poisto -sivulla.

Tiedostolinkeiksi sopivat tiedostotyypit:

• pdf
  • avi
  • mov
  • ps
  • zip
  • wmv
  • mp3
  • wav
  • mid
  • Office-dokumentit (word, excel, powerpoint)