Tietosuojaselosteen muokkaus

Sivujen alaosassa on linkki tietosuojaselosteeseen. Mikäli sivustollasi ei sitä näy, ota yhteyttä asiakaspalveluumme Linkkiä klikkaamalla tietosuojaseloste avautuu pdf-muodossa.

Tietosuojaselosteen vaihtaminen

Tietosuojaseloste kannatta olla pdf-muodossa. Kirjauduttuasi kotisivuille linkki löytyy etusivun sivun osioista, alimmasta kohdasta Sivukartta ja copyright. Tuo pdf julkaisujärjestelmään tiedostohallinnan kautta.

Klikkaa Sivukartta ja copyright - osiossa olevaa Editori: Sivukartta ja tietosuojaseloste.

Tietosuojaselsote linkistä avautuvaa sisältöä voit muuttaa samalla tavalla kuin mitä tahansa linkkiä.