Julkaisujärjestelmässä on sisäänrakennettu tiedostopankki. Käyttöönne on varattu tietty määrä levytilaa palvelimelta, yleensä 500MB. Palvelimelle voidaan ladata tiedostoja ja hallita niitä "Tiedostot"-osiosta.

Tiedostonäkymä

1. Tiedostonäkymä listaa kaikki tiedostot ja hakemistot (eli kansiot). Pääset hakemistoon klikkaamalla sen nimeä.
  2. Tiedosto- ja hakemistokohtaiset toiminnot aktivoituvat kun klikkaat kuvaketta tiedoston tai hakemiston vieressä, tai riviä jolla tiedosto on.
  3. Valittuun tiedostoon/hakemistoon voi kohdistaa eri toimintoja. Vie hiiri halutun toiminnon päälle, niin saat lisätietoja.
  4. Oikealta voi määrittää tiedostolle metatietoja, ja tiedoston voi poistaa Toiminnot-kohdasta.