Kuvagalleria

Kuvagallerian kuvia hallinnoidaan hallintapaneelista Tiedostot-välilehdeltä.

Kuvagallerian kuvat löytyvät useimmiten Kuvagalleria tai Galleria -nimisestä kansiosta. Mikäli sivuillanne on useita kuvagallerioita jaoteltu kategorian mukaan (esim. keittiöremontti, kylpyhuoneremontti, saunaremontti jne), kansiot on nimetty kategorian mukaan. Klikkaamalla kansiota näet galleriassa olevat kuvat. Voit lisätä ja poistaa kuvatiedostoja tästä kansiosta, jolloin ne päivittyvät galleriaan automaattisesti. Suosittelemme lataamaan galleriakuvat sivustollenne 800 px levyisinä.

Lisätietoa tiedostohallinnasta löydät Tiedostojen hallinta -osiosta.

Kuvatekstit

Voit vaihtaa kuvien kuvatekstejä hallintapaneelin Tiedostot-välilehdeltä. Mene kuvagalleriakansioon ja klikkaa kuvaa, jonka kuvatekstin haluat asettaa.