Kuvien muokkaus

Kuvia voi muokata julkaisujärjestelmässä, mm. rajata ja muuttaa kuvan kokoa. Toiminto on käytettävissä vain kuvatiedostojen kohdalla. Aloita klikkaamalla kuvan nimeä tiedostolistassa, ja valitse avautuvasta näkymästä kohta 'Muokkaa'.

Kuva avautuu 'Kuvan muokkauseditoriin'.

Kuvan muokkaustoiminnot:

Tallenna kuva. Aktivoituu, kun suorittaa toiminnon.
 Palauta viimeksi tallennettu versio. Aktivoituu, kun suorittaa toiminnon.
 Vaihda osoittimen väriä.
 Rajaa kuvaa. Voit rajata kuvaa asettamalla rajausarvot; kuvan rajauksen alkamiskohta vaakatasossa (x), rajauksen alkamiskohta pystysuunnassa (y), leveys ja korkeus. Voit rajata kuvan myös valitsemalla hiirellä rajausalueen.
Muuta kuvan kokoa. Voit muuttaa kuvan koon asettamalla leveyden ja korkeuden. Säilytä mittasuhteet -valinta skaalaa kuvan molempiin suuntiin, joten tämä kannattaa olla valittuna.
,Peru toiminto, Tee toiminto. Toiminto täytyy vahvistaa Tee toiminto -painikkeella ennen tallentamista.