Tuotekatalogi

Tuotehallintaan pääsee päävalikon kautta, mikäli ominaisuus on asennettu ja käyttäjällä on oikeudet kyseiseen järjestelmän osaan.

Tuotehallintaan voi liittää tuotteita rajattoman määrän. Tuotteet voi luokitella eri tuotekategorioihin, ja tuotteille voi antaa kategoriakohtaisesti ominaisuuksia.

Avautuvalta sivulta näet tuotelistan.

1. Tuotteeseen voi kohdistaa eri toimintoja. Vie hiiri halutun toiminnon päälle, niin saat lisätietoja.
  2. Tuotekohtaiset toiminnot aktivoituvat kun klikkaat sitä riviä, jolla tuote on.
  3. Tuotteen riviltä näet tuotteen näkyvyyden ja voimassaoloajan.
  4. Toiminnot-kohdasta klikkaamalla pääset muokkaamaan tuotetta, tai voit poistaa tuotteen.
  5. Oikealta voit valita, minkä kategorian tuotteet näytetään.

Tuotekatalogi