Tuotteiden lisäys, muokkaus ja poisto

Tuotteen lisäys

Aloita valitsemalla 'Lisää uusi tuote'.

Tuotetta lisättäessä kysyttävät tiedot:

Nimi
Tuotteen nimi. Voit lisätä nimet myös kieliversioille.

Kategoriat
Kategoria määrää, missä tuote julkaistaan. Kun valitset kategorian, tulee näkyviin myös kategoriakohtaiset tuotetiedot, esimerkiksi tuotteen kuva, kuvausteksti ja hinta.

Näkyvyys
Näkyvyys kertoo, kenelle tuote on näkyvissä. Piilotettuun tuotteeseen ei kukaan pääse käsiksi, julkinen on kaikilla näkyvissä ja Intranet/Sisäänkirjautuneille kontrolloi asetukset Intranetiin ja Extranetiin.

Tuote julkaistaan
Tuote näytetään sivuilla tämän ajankohdan jälkeen

Tuote piilotetaan
Tuote piilotetaan sivuilla tämän ajankohdan jälkeen

Paina lopuksi Tallenna tai Tuotelista.

Yksittäisen tuotteen muokkaus

Aloita joko klikkaamalla tuotteen nimeä, tai valitse tuotteen rivi ja klikkaa työkaluriviltä Muokkaa.

Muokkaa haluamasi tuotteen tiedot.

Klikkaa lopuksi 'Tallenna'.

Tuotteen poisto

Tuotteen poisto
Valitse tuote klikkaamalla riviä, jolla tuote on ja paina 'Poista'.

Tuotekatalogi