Uutiset ja blogi

Uutisia voit hallinnoida klikkaamalla yläpalkista 'Uutiset'.

Uutislistassa on käytettävissä laaja Hakutoiminto jonka avulla vanhoja uutisia on helppo löytää. Muutoin uutiset on listattu julkaisupäivämäärän mukaan. Uutista pääset muokkaamaan helpoimmin klikkaamalla uutisen otsikkoa.

1. Voit valita haluamasi uutisen klikkaamalla riviä.
  2. Valittuun uutiseen voi kohdistaa eri toimintoja. Vie hiiri halutun toiminnon päälle, niin saat lisätietoja.
  3. Oikealta valitaan minkä kategorian uutiset näytetään.
  4. Uutiset voi näyttää myös julkaisuajankohdan mukaan.
  • HUOM! Uutiseen liittyy aina vähintään yksi kategoria. Kannattaa siis luoda uutisten kategoriat ennen uutisten kirjoitusta. Lisätietoa kategorian luomisesta Uutisten kategoriat -kohdassa.

Uutiset ja blogi