Lisäys, muokkaus ja poisto

Uutisen lisäys

Aloita uutisen kirjoittaminen klikkaamalla Luo -nappia.

Ensimmäisenä uutiselle täytyy antaa Otsikko ja Johdanto eli ingressi.

Uutista lisättäessä uutiselle määritellään asetukset, mm. julkaisuajankohta ja kategoria. Asetuksia voi myös muuttaa jälkikäteen uutisen muokkausnäkymässä.

Kategoria määrää, missä uutinen julkaistaan.

Uutisille voi määrittää myös kategoriakohtaisia lisäominaisuuksia, esim. erillinen kuvituskuva. Lisäominaisuudet tulevat käyttöön, kun uutiselle valitaan kategoria.

Julkaisuajankohta kertoo sen hetken, minkä jälkeen uutinen on näkyvillä sivuilla. Voit muokata aikaa klikkaamalla kalenteria tai antamalla sen suoraan tekstikenttään.

Vanhenemisajankohta kertoo sen ajankohdan, kun uutinen piilotetaan automaattisesti sivuilta.

Näkyvyys kertoo, kenelle uutinen on näkyvissä. Piilotettuun uutiseen ei kukaan pääse käsiksi, julkinen on kaikilla näkyvissä ja Intranet/Sisäänkirjautuneille kontrolloi asetukset Intranetiin ja Extranetiin.

Kirjoittaja-kentästä valitaan käyttäjä, joka merkitään uutisen kirjoittajaksi. Kirjoittajan nimi voidaan näyttää sivustolla uutisen yhteydessä.

Paina lopuksi Tallenna.

Uutisten muokkaus

Muokkaa valittua uutista.

Muokkaa haluamasi uutisen tiedot ja asetukset.

Paina lopuksi 'Tallenna'.

Uutisen  poisto

Poista valittu uutinen. Huom! Toiminto on peruuttamaton. Jos haluat uutisen vain pois sivuilta, voi olla parempi idea piilottaa se klikkaamalla uutista ja vaihtamalla näkyvyys piilotetuksi.

Uutiset ja blogi