Hallintapaneeli

Voit liikkua ylläpitonäkymän eri sivuilla yläpalkissa olevista napeista.

1. Käytettävät lisäosat on listattu etusivulla.
  2. Hakutoiminnon avulla voit etsiä sivuja ja muita toimintoja joita pääset muokkaamaan ylläpidon kautta.
  3. Voit muokata omia tietojasi ja asetuksiasi, kuten salasanaa, klikkaamalla käyttäjätunnustasi oikeasta yläkulmasta.
  4. Oikeasta yläkulmasta voi valita käytettävän kieliversion, tai jos käytössä on useamman sivuston multisite, voit valita tietyn sivuston

Yleiset ohjeet