Kirjautuminen

KirjautuminenKirjaudut järjestelmän ylläpitoon kirjoittamalla selaimeen osoiteriville sivustosi osoitteen, ja sen perään /admin - esimerkiksi http://www.omasivu.fi/admin

Kirjautumislomake

1. Voit kirjautua ylläpitoon käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
  2. Mikäli unohdit salasanasi, voit tilata uuden sähköpostiosoitteeseesi.
  • Kirjautumissivu kannattaa lisätä selaimen kirjanmerkkeihin, jottei se pääse unohtumaan.
  • Jos jaat tietokoneen usean käyttäjän kanssa, kannattaa ylläpidosta kirjautua ulos ennen kuin päästää muita käyttäjiä samalle koneelle.

Yleiset ohjeet